Varausehdot

Ehdot tulevat osapuolia sitovaksi, kun varaaja on vahvistanut varauksen maksamalla vuokramaksun.

Varaaminen
Vuokralainen voi suorittaa Hovin varaamisen sähköpostilla tai puhelimitse vuokraamisesta vastaavalle. Vuokraamisesta vastaavan yhteystiedot löytyvät Varaukset-sivulta.

Maksaminen
Vuokramaksu on suoritettava laskun eräpäivään mennessä. Maksu suoritetaan ennakkoon.

Peruutukset
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköpostilla). Peruutus on pätevä vasta, kun se on perillä vuokrauksesta vastaavalle. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7vrk ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokramaksu.

Vuokrauksesta vastaava voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällöin vuokralaisella on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Hovin käyttö
Vuokrauksesta vastaava luovuttaa avainkoodin asiakkaalle. Lähdettäessä Hovin on oltava         kalusteineen ja varusteineen siinä kunnossa kuin se oli avaimia vastaanotettaessa. Hovinvuokraaja on velvollinen loppusiivousmaksun uhalla huolehtimaan Hovin asianmukaiseen kuntoon.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan Hoville ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Vuokralainen tuo mukanaan omat peitot, tyynyt, liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vuokralainen on velvollinen tyhjäämään kaikki roskakorit ulkona sijaitsevaan roska-astiaan.

Huomautukset, valitukset ja riitojen ratkaisu
Huomautukset ja valitukset on ilmoitettava varauksen aikana, tai viimeistään varauksesta          seuraavana arkipäivänä, suoraan kohteen vuokrauksesta vastaavalle. Ensisijassa sopimusriidat pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia, ja riidat käsitellään paikallisessa käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Huomioithan, että seuraava vuokralainen voi tulla jo seuraavana päivänä. Kyseessä voi olla ristiäiset, hautajaiset tai mitä tahansa siltä väliltä. Huolehdithan siis, että Hovi on jälkeesi siinä kunnossa kuin missä sinä sen haluaisit olevan!